Lamm- och får produkter

Lamm- och får produkter

Vi har en ekologisk elitlammsbesättning av Gotlandsfår i byn Hästberg sen 1983.

20180910_174516

Ge bort ett skinn till någon du tycker riktigt mycket om, det kan vara ett barnbarn eller varför inte din käresta. Skinnen är en fröjd för ögat och otroligt sköna att sitta eller ligga på. Skinnen är tvättbara om olyckan skulle vara framme, annars behöver man inte tvätta skinnen de renar sig själva.

Vill du köpa skinn hör gärna av dig så att vi kan sätta upp dig på kölista. Skinnen börjar komma i slutet på november och sista laddningen med skinn har vi till Lucia. På grund av årets stora torka, levereras skinnen först i början av januari. Vi har dock ett antal skinn för omgående leverans. 

Om du vill köpa lammkött, säljs styckade och klara i kartong helt eller halvt lamm. Meddela oss före midsommar för leverans i september. Vi säljer även ull och produkter av ull. Vi har kardflor till tovning och underbart naturfärgat grått garn  en eller tvåtrådigt i 100 grams härvor.

Om du köper lamm- eller fårprodukter av oss vet du att får och lamm har haft det riktigt bra. Vi uppfyller alla krav som det innebär att få driva en ekologisk besättning. Samtidigt gör du en naturvårdsinsats som håller landskapet öppet.